Németh Balázs

Menedzser - Tranzakciós Tanácsadás

Balázs több, mint 5 éves tranzakciós tanácsadási és vagyonértékelési tapasztalattal rendelkezik, melyet elsősorban nemzetközi hátterű tanácsadó cégeknél szerzett, ugyanakkor nagyvállalati környezetben is részt vett vagyonértékelési folyamatokban.

Jelenleg a Niveus Consulting Group tranzakciós tanácsadási és vagyonértékelési üzletágának menedzsere.

Jelentős tapasztalattal rendelkezik cég- / üzletág-értékelési feladatok ellátásában, vagyonelemek piaci értékének meghatározásában, cégátvilágításokban, magánbefektetői tesztek és finanszírozási szükséglet elemzések elkészítésében.

Okleveles közgazdász diplomáit gazdálkodási és menedzsment alapszakon, valamint pénzügy mesterszakon szerezte. Szakmai publikációi a kis- és középvállalatok számára nyújtanak segítséget vagyonértékelési területen.

Hírek

Kapcsolódó szolgáltatások

Tranzakciós tanácsadás és vagyonértékelés

A vállalatfelvásárlási folyamatok menedzselése, végrehajtása komoly kihívásokat jelentenek napjainkban. Legyen szó cégfelvásárlásról, üzletrész-értékesítésről, vagyonelemek adásvételéről, vagy bármely egyéb M&A (Mergers & Acquisitions) tranzakcióról, az üzletkötés időpontját számos egyéb teendő előzi meg, melyek kulcsfontosságúak a sikeresség szempontjából is. A valós piaci érték meghatározása, a potenciális vevők / céltársaságok felkutatása és megkeresése, a megfelelő mélységű pénzügyi és működési átvilágítás elkészítése, a teljes folyamat nyomon követése, szerződéses hátterének biztosítása mind-mind elengedhetetlen lépése a sikeres tranzakciónak, mely az ügyfél kockázatait is minimalizálja.
Bővebben

További Szakértőink

Kollégáink neves nemzetközi tanácsadó cégeknél, kutatóintézeteknél és az üzleti élet különféle szektoraiban szereztek gyakorlati tapasztalatokat menedzsment feladatokban, cégátvilágításban, adótanácsadásban, számviteli tanácsadásban, kockázatkezelésben és üzleti elemzési projektekben.

Szabolcsi György

Alapító Partner

Girászin János

Cégvezető Partner

Bagdi Lajos

Partner – Adótanácsadás

Dr. Halmos Tamás

Partner - Niveus Legal

Dr. Jánosi Zoltán

Partner - Niveus Legal

Horváth Zsófia

Üzletágvezető - Könyvelés és Bérügyvitel

Bodó Sándor

Üzletágvezető - Könyvvizsgálat

Karlinger László

Stratégiai Partner

Antretter Erzsébet

Üzletágvezető – Adótanácsadás

Szabó Rudolf

Üzletágvezető – Transzferár Szolgáltatások

Németh Balázs

Menedzser - Tranzakciós Tanácsadás

Szánthó Márton

Pénzügyi - HR munkatárs

Molnár Szilvia

Üzletfejlesztési -Menedzser

Kapcsolat

+36 30 861 4009

Köszönjük üzenetét!

Kollégáink hamarosan felveszik önnel a kapcsolatot!