Nyitott Pozícióink

Senior könyvelő

Új munkatársunk legfőbb feladata külsős könyvelőként megszervezni és napi szinten menedzselni a szolgáltatásokat ügyfeleink számára (könyvelés, adóbevallások, riportok készítése, az adótanácsadó, és jogi csapatunkkal való szoros együttműködés), valamint erős tanácsadói szemlélettel támogatni az ügyfél vállalatok munkáját.

Junior Transzferár Tanácsadó

Új munkatársunk legfőbb feladata a transzferár dokumentációs projektek kezelése, a nyilvántartások összeállítása és a transzferár tanácsadási projektekben történő részvétel lesz.

Junior könyvelő

Új munkatársunk legfőbb feladata ügyfeleink könyvelési anyagának feldolgozása a senior kollégák szakmai útmutatásának megfelelően és felügyelete alatt, valamint szoros együttműködés a többi junior és senior kollégával.

Junior bérszámfejtő

Új munkatársunk legfőbb feladata ügyfeleink bérszámfejtési feladatainak előkészítése és támogatása, adó- és járulékbevallások, elszámlások elkészítése, munkaügyi adminisztráció lesz senior kollégák szakmai útmutatásának megfelelően és felügyelete alatt

Senior bérszámfejtő

Új munkatársunk legfőbb feladata ügyfeleink bérszámfejtési feladatainak teljes körű ellátása, TB ügyintézés, valamint ügyfelekkel történő kapcsolattartás.

Senior Transzferár Tanácsadó

Legfőbb feladatod transzferár dokumentációs projektek kezelése, a junior tanácsadók szakmai munkájának támogatása és koordinálása, valamint transzferár tanácsadási projektekben történő részvétel lesz.

Junior Adótanácsadó

Legfőbb feladatod a transzferár dokumentációs projektek kezelése, a nyilvántartások összeállítása és a transzferár tanácsadási projektekben történő részvétel lesz, illetve ilyen irányú érdeklődés esetén adótanácsadói vélemények elkészítésében is számítunk a közreműködésedre.

Irodavezető

Ha szereted a kihívásokat, a sokoldalú munkakört, szeretnél központi szereplője lenni irodánk életének és segíteni a gördülékeny mindennapi munkánkat, akkor ez a munkakört neked való! Legfőbb feladatod az iroda és cégünk mindennapi, gördülékeny működésének valamint a kollégáink munkájának támogatása lesz.

Kapcsolat

+36 30 861 4009

Köszönjük üzenetét!

Kollégáink hamarosan felveszik önnel a kapcsolatot!