Nyitott Pozícióink

Senior könyvelő

Új munkatársunk legfőbb feladata külsős könyvelőként megszervezni és napi szinten menedzselni a szolgáltatásokat ügyfeleink számára (könyvelés, adóbevallások, riportok készítése, az adótanácsadó, és jogi csapatunkkal való szoros együttműködés), valamint erős tanácsadói szemlélettel támogatni az ügyfél vállalatok munkáját.

Junior tanácsadó / Analyst munkatársat

Új munkatársunk legfőbb feladata a transzferár dokumentációs projektek kezelése, a nyilvántartások összeállítása és a transzferár tanácsadási projektekben történő részvétel lesz.

Senior Tax Advisor

Új munkatársunk legfőbb feladata adótanácsadási projektekben való részvétel lesz. Ez részben tanácsadási, részben „compliance” jellegű feladatokat jelent egy támogató és szakmailag magasan képzett közegben.

Junior könyvelő

Új munkatársunk legfőbb feladata ügyfeleink könyvelési anyagának feldolgozása a senior kollégák szakmai útmutatásának megfelelően és felügyelete alatt, valamint szoros együttműködés a többi junior és senior kollégával.

Junior és Senior bérszámfejtő

Dinamikusan fejlődő, bérszámfejtési szolgáltatást is nyújtó irodánkba keresünk munkatársat akár azonnali kezdéssel budapesti irodánkba, az alábbi feladatok ellátására.

Kapcsolat

+36 30 861 4009

Köszönjük üzenetét!

Kollégáink hamarosan felveszik önnel a kapcsolatot!