Nyitott Pozícióink

Senior könyvelő

Új munkatársunk legfőbb feladata külsős könyvelőként megszervezni és napi szinten menedzselni a szolgáltatásokat ügyfeleink számára (könyvelés, adóbevallások, riportok készítése, az adótanácsadó, és jogi csapatunkkal való szoros együttműködés), valamint erős tanácsadói szemlélettel támogatni az ügyfél vállalatok munkáját.

Junior Transzferár Tanácsadó

Új munkatársunk legfőbb feladata a transzferár dokumentációs projektek kezelése, a nyilvántartások összeállítása és a transzferár tanácsadási projektekben történő részvétel lesz.

Junior könyvelő

A legnagyobb szakmai kihívás az, hogy nincs igazán két egyforma ügyfél, illetve a munkák közben is folyamatosan merülnek fel váratlan kihívások, amiket talpraesetten kell megoldani.

Junior bérszámfejtő

Új munkatársunk legfőbb feladata ügyfeleink bérszámfejtési feladatainak előkészítése és támogatása, adó- és járulékbevallások, elszámlások elkészítése, munkaügyi adminisztráció lesz senior kollégák szakmai útmutatásának megfelelően és felügyelete alatt.

Senior bérszámfejtő

Új munkatársunk legfőbb feladata ügyfeleink bérszámfejtési feladatainak teljes körű ellátása, TB ügyintézés, valamint ügyfelekkel történő kapcsolattartás.

Senior Transzferár Tanácsadó

Legfőbb feladatod transzferár dokumentációs projektek kezelése, a junior tanácsadók szakmai munkájának támogatása és koordinálása, valamint transzferár tanácsadási projektekben történő részvétel lesz.

Junior Adótanácsadó

Legfőbb feladatod adótanácsadói vélemények elkészítése lesz. A legnagyobb szakmai kihívás a jogszabályi környezet folyamatos változása, illetve az az, hogy nincs igazán két egyforma projekt és a munkák közben is folyamatosan merülnek fel váratlan kihívások, amiket talpraesetten kell megoldani.

Senior Adótanácsadó

Legfőbb feladatod adótanácsadói vélemények kialakítása, és a junior kollégák munkájának irányítása és felügyelete lesz. A legnagyobb szakmai kihívás a jogszabályi környezet folyamatos változása, illetve az , hogy nincs igazán két egyforma projekt, illetve a munkák közben is folyamatosan merülnek fel váratlan kihívások, amiket talpraesetten kell megoldani.

Senior könyvvizsáló

Legfőbb feladatod könyvvizsgálati munkák tervezése, szervezése és végrehajtása lesz. Olyan munkatársat keresünk, akit motivál, hogy egy újonnan felépítendő üzletág motorja lehet és szeretné megszerezni az ezzel járó tapasztalatokat is! Mindemellett hosszú távon szeretne a könyvvizsgálattal foglalkozni, és közben szívesen kitekintene más területekre is pl. vagyonértékelés, szakmai cikkek írása, tanácsadás stb.

Junior Könyvvizsgáló

Legfőbb feladatod könyvvizsgálati munkák végrehajtásában való aktív közreműködés lesz.

Junior Transzferár Manager

Legfőbb feladatod egy 4-5 fős csapat vezetése, a transzferár dokumentációs projektek teljes körű menedzselése és a feladatok csapatszinten történő priorizálása lesz. A munkakör kiemelten fontos részét képezi emellett a senior & junior tanácsadók szakmai munkájának koordinálása és ellenőrzése is.

Kapcsolat

+36 30 861 4009

Köszönjük üzenetét!

Kollégáink hamarosan felveszik önnel a kapcsolatot!