A Niveus Consulting Group megalapítása óta több mint 400 Ügyfelének volt segítségére elsősorban transzferár, adózási és számviteli kérdésekben, illetve különböző stratégiai területeket érintő tanácsadási projektekben.

Megalakulásunk óta az erős piaci verseny ellenére évről évre sikerült jelentős bővülést elérnünk, valamint egyes szegmensekben a tanácsadói piac meghatározó szereplőjévé válni, ami elsődlegesen az ügyfélközpontú megközelítésnek és a magas szakmai színvonalnak köszönhető.

NEMZETKÖZI HÁTTERÜNK

Annak érdekében, hogy Ügyfeleink több országot érintő, határon átnyúló kihívásaira is hatékony megoldást tudjunk nyújtani, 2017-ben csatlakoztunk a világ egyik vezető, független könyvvizsgáló és adótanácsadó cégeket tömörítő hálózatához, a DFK International-hez.

A DFK jelenleg 95 országban 220 tagvállalattal van jelen. Csatlakozásunk óta kiemelkedően jó szakmai kapcsolatot tudtunk kiépíteni a környező országokban (Ausztria, Szerbia, Horvátország, Csehország, Románia), valamint a Németországban, az Egyesült Királyságban és az Amerikai Egyesült Államokban működő DFK tagokkal.

Amire büszkék vagyunk

A Niveus Consulting Group Magyarország egyik vezető transzferár tanácsadó cége. 2017-ben az Acquisition International magazin a legjobb hazai tanácsadónak választotta a Niveust ezen a szakterületen, emellett évek óta jegyez minket az egyik legismertebb globális szaknévsor, az Euromoney kiadó által publikált World Transfer Pricing adatbázis.

A tanácsadáson túl a szakmai-tudományos tevékenységre is nagy hangsúlyt fektetünk, így kollégáink számos publikációt, sajtómegjelenést jegyeznek, meghívott előadóként rendszeresen részt vesznek különböző számviteli-adózási témájú szemináriumokon, emellett a DFK International transzferár munkacsoportjának is aktív tagjai vagyunk.

Az évek során több szakmai érdekképviselettel, könyvvizsgálóval, illetve specializált adótanácsadó céggel is kiváló szakmai együttműködést tudtunk kialakítani, így adott esetben a szolgáltatási területünkön kívül eső kérdésekben is azonnali megoldást tudunk javasolni Ügyfeleinknek.

SZAKÉRTŐINK

Szabolcsi György

Alapító Tulajdonos

Girászin János

Partner – Transzferár

Bagdi Lajos

Partner – Adótanácsadás

dr.Fischer Ádám

Partner – Jog

Horváth Zsófia

Üzletágvezető - Könyvelés és Bérügyvitel

Karlinger László

Stratégiai Partner

Pankasz Melinda

Partner – Könyvelés és Bérügyvitel

Mayer Zsolt

Szakmai Vezető – Könyvelés

Vincze Ilona

Szakmai Vezető – Bérügyvitel

Antretter Erzsébet

Igazgató – Adótanácsadás

dr. Pálffy Miklós

Igazgató - Jog

Szabó Rudolf

Menedzser – Transzferár

Szánthó Márton

Pénzügyi - HR munkatárs

Kapcsolat

+36 30 861 4009

Köszönjük üzenetét!

Kollégáink hamarosan felveszik önnel a kapcsolatot!