Kóródi Andrea

HR vezető

Andrea több mint 6 évet töltött az egyik legnagyobb magyar székhelyű energetikai vállalat HR osztályán, ahol a szakma szinten minden területén volt lehetősége tanulni. Szervezetfejlesztési, valamint szakmai utánpótlást, fiatal és friss diplomás tehetségek felkutatását, toborzását biztosító nemzetközi, díjakkal is kitüntetett projektek gazdája volt. 

Karrierje későbbi szakaszában a KKV szektorban folytatta munkáját egy hazai, frissen alapított automatizálási cég iroda & HR vezetőjeként, ahol nagyon értékes tapasztalatokat szerzett, egy új vállalat felépítésével és folyamatainak kialakításával kapcsolatos kihívások terén.   

Korábbi tapasztalatait és okleveles szociológus végzettségét jól tudja kamatoztatni a Niveus csapatában, ahol bővülés miatt folyamatosan keresünk új kollégákat. A jelenlegi csapat számára folyamatosan igyekszünk biztosítani azt, hogy a Niveus családias és híresen barátságos légkörét, a munka – magánélet integritását megőrizzük, miközben a munkavállalók szakmai fejlődését és előremenetelét is elősegítjük.  

Hírek

Kapcsolódó szolgáltatások

További Szakértőink

Kollégáink neves nemzetközi tanácsadó cégeknél, kutatóintézeteknél és az üzleti élet különféle szektoraiban szereztek gyakorlati tapasztalatokat menedzsment feladatokban, cégátvilágításban, adótanácsadásban, számviteli tanácsadásban, kockázatkezelésben és üzleti elemzési projektekben.

Szabolcsi György

Alapító Partner

Girászin János

Cégvezető Partner

Bagdi Lajos

Partner – Adótanácsadás

Dr. Halmos Tamás

Partner - Niveus Legal

Dr. Jánosi Zoltán

Partner - Niveus Legal

Horváth Zsófia

Üzletágvezető - Könyvelés és Bérügyvitel

Bodó Sándor

Üzletágvezető - Könyvvizsgálat

Karlinger László

Stratégiai Partner

Antretter Erzsébet

Üzletágvezető – Adótanácsadás

Szabó Rudolf

Üzletágvezető – Transzferár Szolgáltatások

Németh Balázs

Menedzser - Tranzakciós Tanácsadás

Szánthó Márton

Pénzügyi - HR munkatárs

Molnár Szilvia

Üzletfejlesztési -Menedzser

Kapcsolat

+36 30 861 4009

Köszönjük üzenetét!

Kollégáink hamarosan felveszik önnel a kapcsolatot!