Molnár Szilvia

Üzletfejlesztési Menedzser

Szilvi a pénzügyi szolgáltatások és kommunikáció iránti érdeklődésével szakmai pályafutását egy befektetési alapkezelőnél kezdte, majd egy vállalati finanszírozáshoz kapcsolódó hitelgarancia intézménynél dolgozott. Tapasztalatot szerzett a kommunikáción túl a szolgáltatás-értékesítésben, képzésekben, üzleti elemzésben, rendezvényszervezésben. Mindezen tapasztalatára alapozva a Niveus Consulting Group csapatához 2023-ban csatlakozott, ahol elsősorban az ügyfélkapcsolati, üzletfejlesztési, másodsorban a kommunikációs területért felelős.  

Nyitott, barátságos személyiségével könnyen teremt kapcsolatot az ügyfelekkel, számára az ügyfélelégedettség és a hosszú távra szóló együttműködés kiemelt jelentőséggel bírnak. Fontos számára, hogy az ügyfelekkel személyes kapcsolatot ápoljon, gyakorlatorientált és rájuk szabott szolgáltatásokat ajánljon, az ügyfélélményt magasabb szintre emelje. A konfliktusos helyzeteket is empatikusan és megoldásorientáltan kezeli. 

Szilvi okleveles közgazdász diplomáját 2007-ben a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi karán szerezte marketing szakirányon. Emellett a Rajk Szakkollégium tagjaként bővítette látókörét.

Hírek

Kapcsolódó szolgáltatások

További Szakértőink

Kollégáink neves nemzetközi tanácsadó cégeknél, kutatóintézeteknél és az üzleti élet különféle szektoraiban szereztek gyakorlati tapasztalatokat menedzsment feladatokban, cégátvilágításban, adótanácsadásban, számviteli tanácsadásban, kockázatkezelésben és üzleti elemzési projektekben.

Szabolcsi György

Alapító Partner

Girászin János

Cégvezető Partner

Bagdi Lajos

Partner – Adótanácsadás

Dr. Halmos Tamás

Partner - Niveus Legal

Dr. Jánosi Zoltán

Partner - Niveus Legal

Horváth Zsófia

Üzletágvezető - Könyvelés és Bérügyvitel

Bodó Sándor

Üzletágvezető - Könyvvizsgálat

Antretter Erzsébet

Üzletágvezető – Adótanácsadás

Szabó Rudolf

Üzletágvezető – Transzferár Szolgáltatások

Karlinger László

Stratégiai Partner

Németh Balázs

Menedzser - Tranzakciós Tanácsadás

Molnár Szilvia

Üzletfejlesztési Menedzser

Szánthó Márton

Pénzügyi - HR munkatárs

Kapcsolat

+36 30 861 4009

Köszönjük üzenetét!

Kollégáink hamarosan felveszik önnel a kapcsolatot!