Horváth Zsófia

Üzletágvezető - Könyvelés és Bérügyvitel

Zsófia 12 évet töltött egy BIG4 tanácsadó cég audit osztályán, ahol szenior menedzserként egyrészt jelentős vezetői tapasztalatokat szerzett, másrészt kimagasló hazai és nemzetközi (IFRS/US GAAP) számviteli tudásra tett szert. Banki auditokat, termelő, kereskedő cégek, lízingtársaságok, egyéb pénzügyi vállalkozások könyvvizsgálatát vezette. Zsófia az okleveles közgazdász diplomája mellett FCCA, mérlegképes könyvelő és okleveles könyvvizsgálói képesítéssel is rendelkezik. 2022-ben érkezett a Niveus Consulting Group-hoz, amelynek a számviteli és bérszámfejtési üzletágát vezeti. Korábban vendégelőadóként részt vett egyetemi oktatásokon, valamint rendszeresen adott elő szervezeten belüli képzések, oktatásokon

Hírek

Kapcsolódó szolgáltatások

Bérügyviteli szolgáltatások

Bérügyviteli és munkaügyi tanácsadás területén is professzionális, ügyfélközpontú szolgáltatást képviselünk. Hiszünk abban, hogy a HR osztály és az ügyvezetés munkáját a precíz bérszámfejtéssel és megfelelő riportokkal tudjuk legjobban támogatni. Ezáltal nem csak a klasszikus bérszámfejtési feladatokat, hanem az ezzel összefüggésben felmerül kérdéseket is kezeljük. Felkészült kollégáink folyamatos kapcsolattartással állnak az ügyfelek rendelkezésére.
Bővebben

Számviteli szolgáltatás

A Számviteli törvény hatálya alá tartozó vállalkozások számára a törvény írja elő a könyvvezetési és az éves beszámolókészítési kötelezettséget. Vállalatunk a törvényi előírásokon túlmenően örömmel vállalja menedzsment riportok elkészítését, IFRS / US GAAP szerinti könyvvezetést / ehhez kapcsolódó riportok elkészítését, végelszámolás során felmerülő teendők ellátását, átvilágítások elvégzését.
Bővebben

További Szakértőink

Kollégáink neves nemzetközi tanácsadó cégeknél, kutatóintézeteknél és az üzleti élet különféle szektoraiban szereztek gyakorlati tapasztalatokat menedzsment feladatokban, cégátvilágításban, adótanácsadásban, számviteli tanácsadásban, kockázatkezelésben és üzleti elemzési projektekben.

Szabolcsi György

Alapító Partner

Girászin János

Partner – Transzferár

Bagdi Lajos

Partner – Adótanácsadás

Dr. Halmos Tamás

Partner - Niveus Legal

Dr. Jánosi Zoltán

Partner - Niveus Legal

Horváth Zsófia

Üzletágvezető - Könyvelés és Bérügyvitel

Bodó Sándor

Üzletágvezető - Könyvvizsgálat

Karlinger László

Stratégiai Partner

Vincze Ilona

Szakmai Vezető – Bérügyvitel

Antretter Erzsébet

Igazgató – Adótanácsadás

Szabó Rudolf

Menedzser – Transzferár

Szánthó Márton

Pénzügyi - HR munkatárs

Kapcsolat

+36 30 861 4009

Köszönjük üzenetét!

Kollégáink hamarosan felveszik önnel a kapcsolatot!