Adótanácsadás

A folyamatosan változó, számos értelmezési kérdést felvető adójogszabályok mindennapos kihívást jelentenek valamennyi vállalat számára. Az adózási kérdések következetes kezelése a jogszabályok naprakész ismerete nélkül rendkívül időigényes feladat, ráadásul a rendelkezések helytelen alkalmazása súlyos bírságkockázatot hordozhat, míg a lehetőségek ismeretének hiánya komoly adóelőnyöktől foszthatja meg a vállalkozásokat.
Bővebben

Transzferárazási szolgáltatások

A transzferárazás az egyik legkomplexebb társasági adózással összefüggő kihívás minden cégcsoport számára. Az adóhatóság kiemelt figyelmet szentel ennek a területnek, ráadásul a kapcsolódó adminisztratív terhek is drasztikusan megnövekedtek az elmúlt években. A piaci érték körültekintő meghatározása emellett egyéb számviteli-gazdasági kérdésekben, illetve bizonyos üzleti döntések előkészítése során is rendkívül fontos szerepet játszhat.
Bővebben

Jogi tanácsadás

A mai világban elkerülhetetlen, hogy a cégek megfelelő jogi felkészültséggel reagáljanak a működésük során felmerülő helyzetekre. Ügyfeleink részére teljes körű jogi szolgáltatást nyújt jogi üzletágunk, a Niveus Legal | Halmos és Jánosi Ügyvédi Iroda. Legyen szó a megfelelő cégstruktúra kialakításáról, nagyértékű szerződésről vagy a hétköznapok kihívásairól, csapatunk minden esetben személyre szabott, hatékony és praktikus tanácsokkal áll az ügyfeleink rendelkezésére.
Bővebben

Számviteli szolgáltatás

A Számviteli törvény hatálya alá tartozó vállalkozások számára a törvény írja elő a könyvvezetési és az éves beszámolókészítési kötelezettséget. Vállalatunk a törvényi előírásokon túlmenően örömmel vállalja menedzsment riportok elkészítését, IFRS / US GAAP szerinti könyvvezetést / ehhez kapcsolódó riportok elkészítését, végelszámolás során felmerülő teendők ellátását, átvilágítások elvégzését.
Bővebben

Bérügyviteli szolgáltatások

Bérügyviteli és munkaügyi tanácsadás területén is professzionális, ügyfélközpontú szolgáltatást képviselünk. Hiszünk abban, hogy a HR osztály és az ügyvezetés munkáját a precíz bérszámfejtéssel és megfelelő riportokkal tudjuk legjobban támogatni. Ezáltal nem csak a klasszikus bérszámfejtési feladatokat, hanem az ezzel összefüggésben felmerül kérdéseket is kezeljük. Felkészült kollégáink folyamatos kapcsolattartással állnak az ügyfelek rendelkezésére.
Bővebben

Üzleti tanácsadás

Társaságunk jelentős kompetenciával, illetve tapasztalattal rendelkezik due diligence, belső ellenőrzési, illetve GDPR területen. Munkánk során az üzleti igény teljes körű megértésére, a problémák felmérésére és leghatékonyabb megoldására koncentrálunk. A fenti „alapszolgáltatásokon” túlmenően folyamatoptimalizálási és a legmegfelelőbb működési modell kialakítási szolgáltatásokkal is állunk az ügyfelek rendelkezésére.
Bővebben

Könyvvizsgálat

A könyvvizsgálat célja annak megállapítása, hogy a számviteli jogszabályok szerint összeállított beszámoló megbízható és valós összképet nyújt-e a vállalkozó vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetéről. Szolgáltatásunk részeként vállaljuk beszámolók teljes körű könyvvizsgálatát, konszolidációban való támogatást, illetőleg egyéb könyvvizsgálói jelentések kiadását (pl. átalakulások, pályázati támogatások, stb.). Az előzőkben leírtak mellett teljeskörű pénzügyi, és számviteli átvilágításokban is ügyfeleink rendelkezésére állunk. Ezen túlmenően, a kontrolling területén szerzett kiemelkedő tapasztalatunknak köszönhetően vállaljuk az ügyfeleink kontrolling folyamatainak támogatását is egyúttal.
Bővebben

Tranzakciós tanácsadás és vagyonértékelés

A vállalatfelvásárlási folyamatok menedzselése, végrehajtása komoly kihívásokat jelentenek napjainkban. Legyen szó cégfelvásárlásról, üzletrész-értékesítésről, vagyonelemek adásvételéről, vagy bármely egyéb M&A (Mergers & Acquisitions) tranzakcióról, az üzletkötés időpontját számos egyéb teendő előzi meg, melyek kulcsfontosságúak a sikeresség szempontjából is. A valós piaci érték meghatározása, a potenciális vevők / céltársaságok felkutatása és megkeresése, a megfelelő mélységű pénzügyi és működési átvilágítás elkészítése, a teljes folyamat nyomon követése, szerződéses hátterének biztosítása mind-mind elengedhetetlen lépése a sikeres tranzakciónak, mely az ügyfél kockázatait is minimalizálja.
Bővebben

Kapcsolat

+36 30 861 4009

Köszönjük üzenetét!

Kollégáink hamarosan felveszik önnel a kapcsolatot!