The Benefits

Senior könyvelő munkatár

Közel 30 fős fejlődő, fiatal csapatunkba keresünk „Senior könyvelő” munkatársat, akár azonnali kezdéssel budai irodánkba, az alábbi feladatok ellátására.

Junior tanácsadó / Analyst munkatársat

Dinamikusan fejlődő, piacvezető tanácsadó cégcsoportunk keres tanácsadó / elemző munkatársakat budapesti irodájába.

Junior Könyvelő

Új munkatársunk legfőbb feladata ügyfeleink könyvelési anyagának feldolgozása a senior kollégák szakmai útmutatásának megfelelően és felügyelete alatt, valamint szoros együttműködés a többi junior és senior kollégával.

Bérszámfejtő

Dinamikusan fejlődő, bérszámfejtési szolgáltatást is nyújtó irodánkba keresünk munkatársat akár azonnali kezdéssel budapesti irodánkba, az alábbi feladatok ellátására.

Senior Bérszámfejtő

Új munkatársunk legfőbb feladata ügyfeleink bérszámfejtési feladatainak teljes körű ellátása, TB ügyintézés, valamint ügyfelekkel történő kapcsolattartás.

Senior Transzferár Tanácsadó

Junior Adótanácsadó

Senior Adótanácsadó

Legfőbb feladatod adótanácsadói vélemények kialakítása, és a junior kollégák munkájának irányítása és felügyelete lesz. A legnagyobb szakmai kihívás a jogszabályi környezet folyamatos változása, illetve az , hogy nincs igazán két egyforma projekt, illetve a munkák közben is folyamatosan merülnek fel váratlan kihívások, amiket talpraesetten kell megoldani.

SENIOR KÖNYVVIZSGÁLÓ

Legfőbb feladatod könyvvizsgálati munkák tervezése, szervezése és végrehajtása lesz. Olyan munkatársat keresünk, akit motivál, hogy egy újonnan felépítendő üzletág motorja lehet és szeretné megszerezni az ezzel járó tapasztalatokat is! Mindemellett hosszú távon szeretne a könyvvizsgálattal foglalkozni, és közben szívesen kitekintene más területekre is pl. vagyonértékelés, szakmai cikkek írása, tanácsadás stb.

Junior Könyvvizsgáló

Köszönjük üzenetét!

Kollégáink hamarosan felveszik önnel a kapcsolatot!