Töltés

üzleti tanácsadás

Társaságunk jelentős kompetenciával, illetve tapasztalattal rendelkezik az adatbányászat, valamint a szervezet és folyamatfejlesztés területén. Munkánk során az üzleti igény teljes körű megértésére, a problémák felmérésére és leghatékonyabb megoldására koncentrálunk, az alábbiakban ismertetett eszköztár segítségével.

szervezetfejlesztés

A szervezetfejlesztés folyamatos kihívást jelent a vállalatok számára, hiszen a környezet, így a versenytársak is folyamatosan változnak. A szervezetfejlesztési feladatok ebből adódóan komplex megközelítést igényelnek, amelyek egyaránt kiterjednek a vállalat üzleti folyamataira, technológiájára és emberi erőforrásaira, valamint versenykörnyezetére. A szervezetfejlesztéssel kapcsolatos feladatok a mi értelmezésünkben magukban foglalják a klasszikus humán erőforrás fejlesztésen túl az üzleti működés átvilágítását, a célirányos folyamatjavítást, az üzleti koncepciók kidolgozását, hatástanulmányok készítését, piaci analízisek és SWOT elemzések összeállítását is.

GAZDASÁGI - MATEMATIKAI MODELLEZÉS, ADATBÁNYÁSZAT

Szolgáltatásunk jellemzően nagyméretű adatbázisokból mesterséges intelligencia algoritmusok alkalmazásával információk kinyerését, illetve közgazdasági jelentőségű algoritmusok, szabályszerűségek létrehozását és alkalmazását takarja. Számos iparágban jelentős mennyiségű adat gyűlik össze ügyfelekről, termékekről, folyamatokról melyek közgazdasági szempontú elemzésével olyan információk nyerhetők ki, melyek hozzájárulnak az elért eredmények javításához az adott területen. Ide sorolhatóak: Ügyfél szegmentációs modellek, Ügyfél potenciál modellek, Fraud modellek, Credit scoring / credit rating, Churn modellek, Best Choice modellek, Nem fizetési, valamint csőd modellek, Web-log mining, Önköltség modell, Marketing és értékesítési elemzések, Stressz-tesztek, Viselkedésanalízis, Early warning, Limitrendszerek, Kampányhatékonyság mérés.

FOLYAMATOPTIMALIZÁLÁS, BPR

A piaci kihívások megkövetelik a vállalatoktól a hatékony működést, melynek elengedhetetlen feltételei a kidolgozott, kontrollált, optimalizált folyamatok. Társaságunk jelentős tapasztalattal bír a folyamatoptimalizálás (BPR) és folyamat kontrolling területén, mind nagyvállalati, mind kis és középvállalati környezetben. A BPR ?kézzel fogható? eredményei a költségcsökkenés, az értékesítés növekedés, az optimálisabb kapacitás kihasználtság, a magasabb belső motiváció és a vevői elégedettség növekedése.

BELSŐ ELLENŐRZÉS

Azon vállalatok és vállalatcsoportok, amelyek a tudatos és fenntartható fejlődést tűzték ki célul, felismerték, hogy szervezetük céljainak érvényesítéséhez kiemelt jelentőséggel bírnak az üzleti folyamataikat meghatározó belső (gyakran a központ vagy jogszabályok által előírt) szabályzatok, a működésükről valós, külső szakértő által objektív képet nyújtó folyamatos visszacsatolások, és a működés vagy irányítás során felmerülő kockázatok feltérképezése. Ilyen irányú igény esetén szakértő kollégáink hatékony segítséget tudnak nyújtani üzleti folyamatok átvilágításában, a működés szabályzatoknak / jogszabályoknak való megfelelésének értékelésében, valamint az esetleges folyamat-kontroll hiányosságok és a kapcsolódó kockázatok felfedésében és kiküszöbölésében.

Szabolcsi György - Üzletágvezető
Üzleti tanácsadás
szabolcsi.gyorgy@niveus.hu
+36 30 491 81 70

Amennyiben üzleti tanácsadási szolgáltatásaink kapcsán bármilyen kérdése lenne, kérjük forduljon bizalommal szakértő kollégánkhoz a feltüntetett elérhetőségeken.

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!