Töltés

outsourcing

Manapság népszerű stratégiai elem a vállalatok életében az úgynevezett ?non-core? feladatok kiszervezése, vagyis más néven az outsourcing. Az egyes feladatok kiszervezésének népszerűsége folyamatosan nő, mely annak köszönhető, hogy a cégtulajdonosok részéről mind nagyobb szükséglet mutatkozik arra, hogy a cégük erősségeire és fejlődésére helyezzék a hangsúlyt, a nem alapvető fontosságú feladatokat pedig külső szolgáltató cégekre bízzák.

A vállalatok sok esetben maguk végzik a könyvelést bérszámfejtést, melynek főbb okai, hogy a belső feldolgozást költséghatékonyabbnak tartják a kiszervezésnél, bizalmas adatként kezelik a könyveléssel, bérszámfejtéssel kapcsolatos információkat vagy kézben kívánják tartani az adataikat, hogy kezelni tudják az utolsó pillanatban adódott változásokat. Egy bizonyos cégméret illetve megfelelő belső szakemberek rendelkezésre állása esetén hatékonyabb lehet belsőleg megoldani az ügyvitelt, azonban még ezekben az esetekben is számos olyan előnye van a kiszervezésnek, melyek önmagukban is megfontolásra érdemesek.

Társaságunk a könyvelés és a bérszámfejtés hatékony kiszervezésével áll Ügyfelei rendelkezésére, az alábbi kiemelt előnyöket biztosítva:

KÖLTSÉGCSÖKKENTÉS

Figyelembe véve a szoftverek licensz és követési díjait, a szakemberek képzését, illetve a folyamat menedzselésére fordított időt, a kiszervezéssel akár 30-60% költségmegtakarítás is elérhető.

SZAKMAI MINŐSÉG

A számviteli, adózási és munkaügyi jogszabályok naprakész ismerete ma már nélkülözhetetlen a gazdasági életben. Társaságunk nagy hangsúlyt fektet munkatársainak folyamatos fejlesztésére, tudásuk naprakészen tartására. Könyvelő és bérszámfejtő szakembereink támogatásán túl pedig társosztályainak (adó, transzferár) szakértelmére és hozzáértésére is támaszkodhatnak Ügyfeleink.

NAGYOBB BELSŐ RUGALMASSÁG

A kiszervezésen keresztül Ügyfelünk az eredményesség szempontjából igazán lényeges stratégiai kérdésekre összpontosíthat, és jóval rugalmasabban rendelhet emberi és egyéb erőforrásokat a cég fő profiljába illő tevékenységekhez.

ÜZLETFOLYTONOSSÁG

A kiszervezés révén az érintett területtel kapcsolatos üzletfolytonossági kérdések is megoldódnak. Nem jelenthet többé kockázatot a számviteli / bérügyviteli területért felelős munkavállaló esetleges hiányzása, nem várt kiesése. Az outsourcing szolgáltató nem csupán munkaerőt biztosít, hanem az adott feladat folyamatos ellátására is szerződik.

üzleti szemlélet

TOVÁBBI NIVEUS ELŐNYÖK

A könyvelési és bérszámfejtési feladatok szakszerű ellátása mellett nagy hangsúlyt fektetünk a könyvekből kinyerhető üzleti információkra is. A menedzsment egyedi igényeire szabva rendszeresen riporto(ka)t készítünk az adott társaság teljesítményéről.

kedvező díjak

Egy szolgáltató váltás sokszor nehézségekkel jár együtt. Szakembereink mindent megtesznek, hogy tehermentesítsék ez alól ügyfeleinket és az átállással járó feladatokat teljesen díjmentesen vállaljuk. A díjazásunk átlátható, és stabil. Nincsenek egyéb jogcímeken kiszámlázott díjak vagy váratlan áremelések.

garancia

Az outsourcing további kiemelt előnye a kiszervezett területtel kapcsolatos felelősség delegálása. Társaságunk nagy összegű felelősségbiztosítással rendelkezik és munkánkra minden esetben biztosításunk teljes terjedelméig felelősséget vállalunk.

Pankasz Melinda - Üzletágvezető
Outsourcing szolgáltatások
pankasz.melinda@niveus.hu
+36 30 965 70 06

Amennyiben outsourcing szolgáltatásaink kapcsán bármilyen kérdése lenne, kérjük forduljon bizalommal szakértő kollégánkhoz a feltüntetett elérhetőségeken.

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!